GRAN TEATRO - ALZIRA (VALENCIA)
EN ES FR

'GRAN TEATRO' THEATRE - ALZIRA (VALENCIA)

 
 

LOCATION: ALZIRA (VALENCIA)

YEAR: 2006

AREA: 1.877m2

The aim of this project is the acoustic conditioning of 'Gran Teatro' in Alzira in order to improve the acoustics of the room and the visibility as much as possible.

The works that are part of this remodelling folow the guidelines provided by the Acoustic study of this project and, besides, it indicates the structure reinforcement required.

Adequacy of audience slope, reflectors in proscenium and sides, orchestra shell, lighting batten, coverings, cooling system room and fire-fighting system.

 
 
 

CONSTRUCTION PROCESS

 
 
 

ORCHESTRA SHELL

 
 
 

CREDITS

ARCHITECT

José María Forteza Oliver

COLLABORATORS

Mª Antonia Solbes Camarena

DEVELOPER

Excmo. Ayuntamiento de Alzira

CONSTRUCTION COMPANY

Talent

CONSTRUCTION MANAGER

Vanesa Gil

PROJECT

2.006

COMPLETION DATE

2.007