EDIFICIO RESIDENCIAL CLERO - VALENCIA (VALENCIA)
EN ES FR

'CLERO' RESIDENTIAL BUILDING - VALENCIA (VALENCIA)

 

LOCATION: VALENCIA (VALENCIA)

YEAR: 2014

AREA: 290m2

Basic project of residential building between dividing walls in Clero Street, inside the emergent neighbourhood of Ruzafa.

 
 

This is a five-storey building, the last one is the attic floor.

In the ground floor there are the entrances, the rubbish room, storerooms for bike racks and the installation room of the building.

In the rest of the levels, from first to fourth, there is the rest of the residential programme developing only one house per level. These houses have a living-dining room with an open-kitchen, two double rooms and a complete bathroom.

 

The attic floor complete the residential programme, there is a flat with access to a private terrace. It has a living-dining-kitchen room, a space for a room and a complete bathroom, with an open design.

 
 

CREDITS

ARCHITECT

José María Forteza Oliver

COLLABORATORS

Esther Mollar Bort

Luís Pedro Junquera Hernández

COMPLETION DATE

At the moment, not built